Starity

Adriana Esteves életrajzi filmben kapott szerepet

2013. november 14. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avenida Brasil, azaz a Múlt fogságában című sorozatból ismert színésznő, Adriana Esteves szerepet kapott a tavaly elhunyt Hebe Camargo életéről szóló filmben.

hirdetés
Adriana Esteves életrajzi filmben kapott szerepet

A brazil színésznő számos sorozatszerep után egy mozifilmben mutathatja meg tehetségét. Legutóbbi projektje a 2012-es Avenida Brasil, azaz a A múlt fogságában, melyben a gonosz Caminhát személyesíti meg a képernyőn.

Az alakításaiért több díjat is bezsebelő színésznő a 2012. szeptember 29-én elhunyt brazil televíziós műsorvezető, színésznő és énekesnő, Hebe Camargo életéről szóló filmben kapott szerepet, mely 2015 elején kerül a mozikba.

A forgatások a jövő év elején kezdődnek, maga a történet pedig a Luz Mágica címet kapta. A főszerepet nem egyetlen színésznő fogja eljátszani, mivel a 83 évesen elhunyt színésznő egész életútját be szeretnék mutatni, így Adriana mellett a másik főszerepet Mariana Ximenes kapta.

Hebe Camargo életéről, és munkásságáról a jövő évben könyv is megjelenik, melynek megalkotásában a családja és barátai is közreműködtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek