Starity

Taylor Momsen: „Courtney Love döbbenetes!”

2010. augusztus 24. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen... sokaknak nem jelent ez a név semmit, de a Rihanna-fanok fújnak rá a beszólása miatt. Sőt, talán félre is értettük. Viszont most csak elmondta szerény (kedves) véleményét Courtney Love-ról!

hirdetés
Taylor Momsen: „Courtney Love döbbenetes!”

Taylor Momsen manapság csak kritizál. Sok ember szerint jogtalanul, de mások nem így vélekednek az esetekről. De most mindenki kifújhatja a levegőt... ezúttal nem bántott meg senkit! A 17 éves énekesnő, színésznő legutóbbi interjújában Courtney Love-ról, Rihannáról és a sminkjéről mesélt. Sokan Courtney Love-hoz hasonlítják. Ám ő ezt most megcáfolta: „Nem vagyok Courtney Love gyerek kiadásban, mert ő elképesztő! Ő nem éppen a bálványaim között van. Sosem érnék a nyomába szóval erről szó sincs! Minden esetre mindenki másképp gondolkozik én pedig nem fogok panaszkodni.”

Egy kis sminktrükk: Sokan kíváncsiak, vajon mitől ilyen tartós, erős a sminkje. Most fény derül erre is! „Van egy egész szépségszettem!.Benne egy fekete, tartós szemceruzával de az egyetlen dolog, amit sosem hagyok ki: az a fekete szemhéjpúder! De mostanában a vörös sminket is szívesen kipróbálom!”.

És egy ici-picit faggatták Rihannás megnyílvánulásáról is: „Én azt mondtam, hogy van különbség a rock és a pop között! Nem szerettem volna Rihannát megbántani!”.

Talán tényleg nem szerette volna megbántani Rihannát. Mindenesetre felénekelte Eminem & Rihanna közös duettjét is. Talán ezzel szeretné megpuhítani Rihannát? Hallgasd meg te is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek