Starity

Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik — III. rész

2013. november 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk új, harmadik részében ismét tíz celebritás és ugyanennyi mesehős hasonlóságát elemezzük.

hirdetés
Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik — III. rész

Gerard Way

Bár a My Chemical Romance pár hónapja feloszlott, mind élénken emlékszünk Gerardra és festett, ősz hajára, melyet a 2000-es évek közepén mutogatott lelkesen.

Jack Frost, azaz Dér Jankó is megvan mindenkinek, ugye? Az Öt legenda figurája és az MCR frontembere között hatalmas a hasonlóság – nemcsak frizurájuk, de arcformájuk, szemöldökük is egyezik.

Logan Lerman

Logan még nem annyira idős, biztosan ismeri Ben 10-t, az űrlényekké átváltozó szuperhőst. Ahogy Gerardnál, úgy itt is a haj- és arcformát tudjuk kiemelni elsődlegesen.

Jennifer Lawrence

JLaw hatalmas hasalása előtt lőtték ezt a tündéri képet róla, melyen kísértetiesen hasonlít az „újratervezett” Hamupipőkére. Bájos mosolyuk és kisugárzásuk egyértelműen egyezik, viszont, ha jobban megnézzük a fotó hátterét, felbukkan egy harmadik Hamupipő is.

Pitbull

Pitbull nevéből adódóan nem egy kutyára, hanem Kim Possible barátjának, Ronnak csupasz vakondpatkányára, Rufusra hasonlít. Talán csúnya megfogalmazás, de nézzünk csak a képekre.

Bryan Cranston

Bár a Totál szívás mindössze öt évadot élt meg, a Simpson család pedig már túl van huszadik szezonon is, mindkettőt a legnézettebb műsorok közé sorolhatjuk.

Ha ránézünk a drogkotyvasztó kémiatanárra és Ned Flandersre, hajszerkezetük, bajszocskájuk és okuláréjuk az, ami felkelti figyelmünket.

Kelly Rowland

A Destiny's Child extagja és a Disney-hercegnő, Tiana egy és ugyanaz. Mintha Kellyről formázták volna a nyálkás béka – mint tudjuk, egy csók után herceg – párját.

Rihanna

Riri ebből a sorozatunkból sem maradhat ki. Nyilván észrevette ő is – és nem véletlenül guberál villával a hajában –, hogy igencsak hasonlít kedvenc hableányunkra, Arielre. Igazából csak a hajkorona és a pillanat műve, mégis meg kellett említenünk.

Adam Lambert

Bár Adam szándékosan, egy videoklip kedvéért öltözött be Hook bácsinak, meg kell hagyni, nem is olyan rossz. Azért azt az ördögi vicsorgást még gyakoroljuk egy kicsit, a kapitánynak jobban megy.

Amanda Seyfried

A színésznőt nemrég Piroska szerepében láthattuk játszani, ám ő inkább Aranyhajra hasonlít a megszólalásig. Szőke haj, zöld szem és egyforma szemöldökök – többet nem is kell mondanunk, elég ránézni a képekre.

Miley Cyrus

„Egy, két, há', yeah, baby. Szexi, dögös” – áradozik magáról Johnny Bravo a róla elnevezett rajzfilmsorozat főcímdalában, mely akár Miley-ról is szólhatna, ha nem a „kockás has, klassz egy pasas” mondatocskával folytatódna az intro.

Nekünk ő a kedvencünk, letagadhatatlan a hasonlóság. Már csak egy kircsi napszemüveg és egy gyenge mellszorító kéne az énekesnőre a 100%-os egyezéshez. A frizura és a hatalmas önbizalom teljes mértékben stimmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek