Starity

Új dalokat készít a 5 Seconds Of Summer

2013. november 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál 5 Seconds Of Summer első, debütáló nagylemezén dolgozik Londonban, amely a tervek szerint 2014-ben fog megjelenni!

hirdetés
Új dalokat készít a 5 Seconds Of Summer

A 2011-ben alakult ausztrál pop-rock zenekar, a 5 Seconds Of Summer eddig két EP lemezt (Unplugged, Somewhere New) adott ki, ám jelenleg első nagylemezén dolgozik az Egyesült Királyságban.

A fiúk alig fejezték be a One Direction: Take Me Home turnét, amint hazaértek, már pakoltak is össze és repültek tovább Londonba, hogy új dalokat írjanak a meglévő eddigiek mellé, és kiadhassák hamarosan első nagylemezüket.

Az album munkálataiban augusztusban az All Time Low énekes-frontembere, Alex Gaskarth segédkezett, aki szerint „A jövő egyik legsikeresebb bandája lesz a 5SOS.” Legutóbbi pedig a mcflyos Tom Fletcher, Dougie Poynter és Danny Jones segített be a készülő album munkálataiba.

Egyelőre nem árult el a banda sokat a készülő albumról, jelenleg még azt sem tudni, mikor fog hivatalosan megjelenni.

Ebben az évben egyébként a zenekar leginkább turnézott, a One Direction: Take Me Home, valamint a ausztráliai a Pants Down turné keretein belül, ahol az első percben elkelt minden jegy. Emellett pedig két kislemezt is kiadtak: a Try Hardot és a Heartbreak Girlt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek