Starity

Zayn Malik feldühödött egy paparazzira

2013. november 21. 19:07   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A paparazzik sok problémát okoztak a One Directionnek, amikor a napokban megérkeztek a Los Angeles-i repülőtérre, Zaynnél pedig elpattantak a húrok.

hirdetés
Zayn Malik feldühödött egy paparazzira

Utálom a paparazzikat! Valami idióta a földre húzott a kamerájával! Láthattuk volna a fanokat is, de ők mindent elrontottak! – csiripelte Niall Horan feldühödötten, amikor a Los Angeles-i repülőtéren fotósok és rajongók hada várt a srácokra.

De nem csak Niall, hanem Zayn Malik is összetűzésekbe keveredett, amikor egy paparazzó egy rajongót ütött arcon a kamerájával. Zayn mondta a fotósnak hogy álljon le, majd meg is próbálta megütni őt, de állítólag nem a fotóst, hanem véletlenül a lányt ütötte meg.

A Twitteren az érintett lány írt is a történtekről, amit a The Daily Star is megosztott követőivel. „Azt mondtam »Ó«, mert szörnyen fájt. Zayn engem nézett, majd a fotóshoz fordult és mondta neki, hogy álljon le. [Zayn] meg akarta ütni, de engem ütött arccsonton, aztán ismét megpróbált behúzni neki. Hallottam, ahogy valaki azt kiabálja, hogy »Ezt felvettem kamerára«. Ezután kilöktek a tömegből és addigra már a fiúk is az autóban voltak.

Egy rövid videó valóban kering a neten, azonban nem lehet belőle sokat kivenni a nagy zűrzavar miatt, de ha erősen figyelünk, hallhatjuk, ahogy a fotós durva szavakkal illeti a bandát, majd Zayn és a rajongó is vitába száll vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek