Starity

Sorozat készülhet Benicio Del Toro Farkasemberéből?

2013. december 09. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az amerikai televízió-csatorna, az NBC újabb terveket dédelget: a természetfeletti témájú Dracula után (amelyben Jonathan Rhys-Meyers játszotta a főszerepet), egy másik népszerű mozifilmből készít sorozatot.

hirdetés
Sorozat készülhet Benicio Del Toro Farkasemberéből?

Források számoltak be arról, hogy megkezdődött a munka, és a klasszikus filmből új, televíziós adaptáció készül.

A Deadline értesülései szerint az új The Wolfman a 2010-es filmből merít inspirációt, amelyben Benicio Del Toro, Hugo WeavingAnthony Hopkins és a bájos Emily Blunt alkották a rangos szereplőgárdát. Noha a filmet a kritikusok alaposan lehúzták, és az anyagi siker is elmaradt, legalább az eredeti, 1941-ben készült filmre támaszkodott.

A The Wolfman legújabb reinkarnációja — hasonlóan a Dracula vagy a Grimm sorozataihoz — egy természetfeletti thriller képében jelenik meg, aminek célja, hogy bemutassa: mit jelent embernek lenni. A középpontban Lawrence Talbot áll, akit egy ősi átok sújtott és kénytelen volt belebújni a vérszomjas ragadozó bőrébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek