Starity

Britney Spears új albumára nem sokan kíváncsiak

2013. december 14. 15:03   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A december elején kiadott Britney Jean a kritikusok tetszését se nyerte el, és sajnos a rajongók sem kapkodnak érte. A vártál ugyanis jóval rosszabbul teljesít Britney új albuma az eladások terén.

hirdetés
Britney Spears új albumára nem sokan kíváncsiak

Britney Spears karrierje talán fordulóponthoz ért, ugyanis az énekesnő legújabb, Britney Jean albumának nem sikerült berobbannia a köztudatba. A pop hercegnőjének nyolcadik stúdióalbuma a Billbord 200 lista negyedik helyén nyitott, csupán 107 ezer eladott példánnyal. Karrierjét nézve ez az eddigi legrosszabul debütáló albuma az énekesnőnek, valamint versenytársaihoz képest is jóval gyengébb számokat produkált (Katy Perry – PRISM: 286 ezer , Miley Cyrus – Bangerz: 270 ezer, Lady Gaga – ARTPOP: 258 ezer).

A lemezeladási piac második legfontosabb országában, Angliában is a vártnál gyengébben teljesít az album, és a szakértők szerint az elkövetkezendő hetekben csak rosszabb lesz. Az angol albumeladási listán jelenleg a 19. helyet tudta megszerezni Britney.

Az album első kislemeze a Work Bi**ch is csúnyán elhasalt a listákon, a Billboard Hot 100 12. helyéig jutott el, majd jócskán vissza is esett. A Britney Jean 2. kislemeze a Perfume pedig jelenleg a lista 79. helyén áll. A kritikusok szerint Britney csillaga leáldozóban van, és marad is, ha csak nem készül valami váratlan fordulattal.

Ez onnan is látszik, hogy Beyoncé legújabb, titokban kiadott Beyoncé című albumából alig 3 óra alatt kelt el több mint 80 ezer példány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek