Starity

Ed Sheeran részegen jelentkezett A hobbit filmzenéjére

2013. december 24. 15:03   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekes részeg volt, amikor felajánlotta, szívesen írna dalt A hobbit című filmhez.

hirdetés
Ed Sheeran részegen jelentkezett A hobbit filmzenéjére

Ed Sheeran egy bulin írt A hobbit című film rendezőjének, hogy az új részhez – a Smaug pusztaságához – szívesen írna egy dalt.

A 22 éves énekes így nyilatkozott az esetről: „Teljesen kész voltam. Nagyon sok pezsgőt ittam, és ez az ital kikészít engem. Csak néztem a válasz levelet Peter Jackson-tól], de nem tudtam feldolgozni. Csak zsebre vágtam a telefonom, és buliztam tovább. Másnap újra elolvastam az e-mailt és csak ennyit tudtam reagálni: ”A francba!„. Ugyanezt tudta mondani a főnököm is, miután elmeséltem neki a dolgokat.”

A rendező legelőször akkor találkozott az énekessel – aki a Drunk című számmal is nagy sikereket ért el –, amikor lányát elvitte egy koncertjére.

Ed így folytatta a dolgokat: „Ezután meghívtak egy ebédre, együtt lógtunk és nagyon jól éreztük magunkat. Kb. fél év múlva egy újabb hívást kaptam, hogy benne vagyok-e, hogy megírjam a film záródalát. Ezért, amilyen gyorsan csak lehetett, Új-Zélandra utaztam, ahol találkoztam mindenkivel, aki részt vett a filmben, és meg is néztem a végeredményt. Ezután írtam meg a dalt.”

A dalban az énekes játszik minden hangszeren, beleértve a hegedűt is, amin még sose játszott ezelőtt. „A dalban volt egy hegedűművészünk is, de nem teljesített valami jól, ezért a kezembe vettem a dolgokat. Gondoltam, nekem is sikerülhet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek