Starity

Magyar zenekarral lép fel Tarja Turunen

2013. december 29. 23:11   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorronia kíséretében kezdi az újévet a Finnország hangjának is megválasztott énekesnő. A budapesti zenekar január végétől társul a hazánkban is koncertező Tarjához.

hirdetés
Magyar zenekarral lép fel Tarja Turunen

Hatalmas lehetőséget kapott az immáron olasz lemezkiadó által támogatott Sorronia, ugyanis Európa egyik legismertebb metálzenei énekesnőjének előzenekaraként léphet fel.

A budapesti csapat október végén adta ki debütáló albumát, a Words Of Silence-t, ami már a Bakerteam Records keze alatt jelent meg. November végén pedig egy kisebb turné keretében jártak Spanyolországban, a német Xandriával.

Az egykori Nightwish-énekesnő, Tarja Turunen harmadik stúdióalbuma még augusztus végén jelent meg, aminek majdnem hároméves turnéja, a Colours In The Dark január 28-án indul útra ismét, karöltve a Sorroniával, akik egészen február közepéig kísérik el az énekesnőt Spanyolországba, Portugáliába, Svájcba és Olaszországba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek