Starity

Ezek voltak a legkeresettebb kalózfilmek 2013-ban

2014. január 01. 03:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hobbitot és a Django elszabadul című Quentin Tarantino-filmet töltötték le a legtöbben a 2013-as évben. Lássuk a teljes listát!

hirdetés
Ezek voltak a legkeresettebb kalózfilmek 2013-ban

A hobbit: Váratlan utazás lett 2013 legtöbbször (illegálisan) letöltött filmje, több mint 8,4 millió alkalommal töltötték le torrentkliensek segítségével – számolt be erről a Flickering Myth.

Quentin Tarantino Django elszabadulja, amely tavaly két Oscar-szobrocskával lett gazdagabb, a második helyen végzett 8,1 millió letöltővel. A Halálos iramban 6 került a dobogó harmadik helyére valamivel több mint 7,9 millióval, őt követte a Vasember harmadik része (7,6 m) és a szintén Oscar-nyertes Napos oldal (7,5 m).

A top tízes listára felkerült még a tizenkettedik Star Trek-film 7,4 millióval, a Gengszterosztag (7,2 m), a Szemfényvesztők (7 m), a Másnaposok harmadik része (6,9 m), a sereghajtó pedig Brad Pitt zombis filmje, a Z világháború lett, amit 6,7 millióan töltöttek le illegálisan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek