Starity

Februártól hazánkban is vetítik az Almost Humant

2014. január 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karl Urban, Michael Ealy és Minka Kelly főszereplésével készült sorozat hazánkban is látható lesz.

hirdetés
Februártól hazánkban is vetítik az Almost Humant

A FOX-on futó sikerszéria, amely a Sleepy Hollow-hoz hasonló nézettséget produkál, az Almost Human jelenleg a nyolcadik epizódjánál jár az Egyesült Államokban, ám népszerűsége miatt hamarosan a magyar premierre is sor kerül.

Február 20-ától a Viasat3 csatorna fogja vetíteni a sci-fi/krimisorozatot Emberi tényező címmel, amely főszerepében a Star Trekből ismert Karl Urban látható Michael Ealy és Minka Kelly mellett.

A 2048-ban játszódó történetben a technológia a tetőfokára hág, az újításokat már nem lehet korlátozni és nyomon követni, a rendőrség pedig tehetetlen. Minden szolgálatban lévő tiszt egy MX-et kap maga mellé, mesterségesen kreált intelligens partnereket, kivéve a mindig morci John Kennexet, akinek a társa egy DRN, alapvető emberi érzelmekkel rendelkező robot lesz (Michael Ealy). Hármójuk munkáját a Karib-tenger kalózaiban megismert Mackenzie Crook (Rudy) segíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek