Starity

Alizée mégsem vesz részt az idei Enfoirés-n

2014. január 17. 10:10   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2001-2002-ben ő volt a legfiatalabb, aki részt vehetett a francia jótékonysági koncertsorozaton, a Les Enfoirés-n. 2008-tól kezdve minden évben láthatta őt a közönség, ám idén Alizée mégsem vesz részt rajta.

hirdetés
Alizée mégsem vesz részt az idei Enfoirés-n

Minden év januárjában a francia énekesek öszegyűlnek, s részt vesznek a Les Enfoirés nevű jótékonysági koncertsorozaton, mellyel a Les Restos du Coeur alapítványnak igyekeznek segíteni. Olyan sztárok lépnek itt színpadra, mint Tal Benyerzi, Patrick Bruel, Jenifer Bartoli, Patrick Fiori, Lorie, Natasha St-Pier vagy Alizée. Utóbbi sajnos idén nem tud részt venni a koncerteken, s sajnálatos módon az utolsó pillanatban értesítette erről rajongóit.

Az Enfoirés koncertekre a belépőjegyekre elővételben lehet hozzájutni, s így aki már hónapokkal ezelőtt megvette a sajátját, most bosszankodhat. A korzikai énekesnő pedig nemrégiben jelentette be Facebookon, hogy mely napokon lesz ott az Enfoirés-n, és melyeken nem.

Az utolsó pillanatban azonban úgy döntött, mégsem vesz részt a 2014-es Enfoirés-n. Ennek ellenére a jó hír az, hogy ennek oka nem más, mint hogy hatodik nagylemezén dolgozik, s igyekszik minél hamarabb elkészülni vele és piacra dobni azt. Vélhetőleg próbálja elkerülni az előző nagylemezénél felmerült problémákat, a sorozatos halasztásokat a megjelenésével kapcsolatban.

Emellett Alizée eléggé elfoglalt, mivel részt vesz a Danse avec les stars turnéján is, mely során különböző francia és belga állomásokat érintve lépnek fel élőben a nagyközönség előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek