Starity

Elbúcsúzott a Jóban Rosszbantól Ullmann Mónika

2014. január 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két év után elhagyja a TV2 napi sorozatát Ullmann Mónika. A Balatoni Andreát játszó színésznőt nemrég búcsúztatta el a Jóban Rosszban stábja.

hirdetés
Elbúcsúzott a Jóban Rosszbantól Ullmann Mónika
Fotó: TV2

Mint ahogy az már régóta sejthető volt, Zámori doktornő karakterének visszatérésével Ullmann Mónika kikerül a Jóban Rosszban sorozatból.

A színésznő két évvel ezelőtt érkezett a sorozatba, Balatoni Andrea karakterével, akit már csak tavaszig láthatnak a nézők. Móni már nem forgat, és a búcsúzás is nagyon nehéz volt neki, hiszen elmondása szerint nagyon szoros kapcsolatokat kötött munkatársaival, ám ezek nem fognak megszakadni. Gesztesi Károly is meghatódott a búcsútól és elmondta, hogy Ullmann Móni azon kevés nők egyike, akikre hallgat.

A sztoriról annyit lehet tudni, hogy Andrea agydagata miatt hamarosan meg fog halni. Az utolsó kívánsága pedig, hogy cápákkal úszhasson. Ennek forgatásán eretelig az volt a terv, hogy maga a színésznő fog merülni, ám búvárvizsga hiányában kaszkadőrrel oldották meg a jelenetet.

A történet miatt a visszatérésre nem lesz lehetőség, ellentétben Kondákor Zsófi vagy a nemrég visszatért Liptai Claudia esetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek