Starity

Una Foden: „Borzalmasan néztem ki szülés után”

2014. január 24. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép énekesnőt nemcsak a hangjáért irigyeljük, hanem a kinézetéért is, ám egy interjúban eloszlatta azokat a feltételezéseket, miszerint önimádata lenne, sőt! Szülése után nem is szeretett a tükörbe nézni.

hirdetés
Una Foden: „Borzalmasan néztem ki szülés után”
Fotó: Women's Fitness

Una Fodennek minden jó megadatott, amiről csak álmodni lehet: sikeres, gyönyörű családja van, szép az arca és a teste is tökéletes. Ám a vörös szépség koránt sincs megelégedve önmagával, amióta megszületett első kislánya, Aofie Belle.

Una a brit Women's Fitness magazinak beszélt alakjáról és a terhességet követő nehéz formába lendülésről.

„A hasam a szülést követően olyan volt, mint egy lekvár. Semmi tartása nem volt. Hamar vissza kellett térnem tehát az edzőpadra, de a hasamat nagyon nehéz munka árán tudtam csak újra tónusossá tenni. Bár az, hogyan nézel ki, amikor gyereked van, az utolsó dolog, ami eszedbe jut...– vallotta be Una, aki nem igazán hisz a fogyókúrákban és a diétában.

A vörös szépség szerint minél idősebb korunkban várunk babát, annál nehezebb lesz a szülést követően visszanyerni alakunkat, ezért arra biztatja a nőket, ne hagyják el magukat, s éljenek egészséges életmódot. Una leginkább a hosszú sétákért, a golfért és az otthoni DVD-tornákért van oda, ám kiskorában versenyszerűen úszott és atletikázott.

Az énekesnő nem hisz semmilyen elválasztó diétában, s minden szükséges tápanyagot megad a testének, még azt is, ami fogyókúrázók rémálma: cukorral, zsírral és szénhidráttal teli ételek. Meglepő módon a brokkoli az egyik kedvenc étele, ami rendkívül jótékony a szervezetre is.

„Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, de a csokit sem vonom meg magamtól. Jól érzem magam a bőrömben, minden nap mozgok, s a legfontosabb az, hogy meg legyél saját magaddal elégedve.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek