Starity

Christina Aguilera 37 milliót gyűjtött a rászorulóknak

2014. január 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A World Hunger Relief 2013-ban több mint 37 milliót gyűjtött az éhezők megsegítésére.

hirdetés
Christina Aguilera 37 milliót gyűjtött a rászorulóknak

Christina Aguilera egyike azon sztároknak, kiknek karitatív munkássága igazán figyelemre méltó. A Christina által támogatott szervezet a World Food Programme 2013-ban több mint 37 milliót gyűjtött az éhezők megsegítésére.

Az énekesnő által szponzorált World Hunger Relief ezzel a világ első számú privát humanitárius szervezete, több világcég segítségével egyetemben arra hivatott, hogy a világ legszegényebb országaiba is tápláló ételt juttasson az éhezők számára.

Christináék jelenleg 130 országot képesek ellátni élelemmel a KFC, a Pizza Hut és a Taco Bell több mint 1,5 millió alkalmazottjának segítségével. Aguilera 2009 óta többszörösen is bebizonyított elkötelezettségét a világméretű éhezés elleni harcban. Az évek során olyan helyeket látogatott meg, mint Guatemala, Haiti vagy éppen Ruanda. Kimagasló munkásságát többszörösen is díjazták, pár hónappal ezelőtt Mohamed Ali által lett kitünetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek