Starity

Titokban jegyezték el Lana Del Reyt

2014. február 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelek szerint az eljegyzés már nem is olyan friss, ugyanis az Us Weekly értesülései szerint Barrie-James O'Neill már júliusban megkérte Lana kezét.

hirdetés
Titokban jegyezték el Lana Del Reyt

A skót, Kassidy névre keresztelt zenekar gitárosa, Barrie-James O'Neill és a Summertime Sadness csodaszép énekesnője, Lana Del Rey 2011 óta alkotnak egy párt; és bár korábban már rebbentek fel pletykák az eljegyzésükkel kapcsolatosan, mindeddig ezek a hírek nem kaptak hivatalos megerősítést – egészen mostanáig.

„Amikor találok valakit, akibe beleszerethetek, az sokkal különlegesebb annál, minthogy a nap nyugodt részének tekinthessem. Ez olyan felvillanyozó! Ez az egész inspirálta az Off To The Races dallamát. Egyszer mindenki életében eljön az idő, amikor felvillanyozva érzi magát valaki más miatt, és ez lesz az, ami a boldogságot olyan elevenné teszi” – magyarázta egy interjúban a 27 éves énekesnő.

Gratulálunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek