Starity

Hamarosan a mozikban Skylar Astin legújabb filmje

2014. február 05. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban mutatják be az amerikai mozik a Cavemen című vígjátékot, aminek középpontjában a már a Tökéletes hangból is ismert Skylar Astin áll.

hirdetés
Hamarosan a mozikban Skylar Astin legújabb filmje

Skylar Astin jelenleg is dolgozik újabb két alkotásán, valamint feltűnik majd a március 11-én bemutatandó Glee – Sztárok leszünk című sorozat epizódjában. Most, februárban pedig egy újabb filmje kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

A film középpontjában Dean (Skylar Astin) áll, aki próbál az igaz szerelem nyomára bukkanni. Barátai nem a legjobb segédek, de találkozik a gyönyörű Tess-szel (Camilla Belle), akire eleinte Dean csak barátként tekint, ám később megfogalmazódik benne, hogy ő az, akit mindezidáig keresett. Dean és barátai egy raktárházi apartmanban élnek, ami kinézetileg hasonlít egy barlangra, ugyanis nem található benne ablak, csakis ajtó.

A szereplőgárda ennél többet rejt. Skylar és Camilla mellett feltűnik még Chad Michael Murray, akit legtöbben a Tuti gimi sorozatból ismerhetnek, Kenny Wormald, akit a Footloose című filmben ismert meg a nagyközönség, és Alexis Knapp, akivel Skylar már dolgozott együtt, a Tökéletes hang című filmben. A romantikus vígjátékot Herschel Faber írta és rendezte.

A filmet február 7-én mutatják be a tengerentúli mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek