Starity

Be akart hatolni egy rajongó Enrique Iglesias házába

2014. február 10. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Enrique Iglesias egyik rajongója átúszta az öblöt, csakhogy találkozhasson kedvenc sztárjával. A feljelentés helyett azonban az énekes és Anna Kurnyikova segítettek neki.

hirdetés
Be akart hatolni egy rajongó Enrique Iglesias házába

Manapság nem ritka, ha egy rajongó be akar jutni kedvenc sztárja házába. Nemrégiben Enrique Iglesiasnak is szembesülnie kellett egy ilyen helyzettel, ám a sztár nem jelentette fel a hölyget, hanem segített neki.

Az énekes éppen otthon tartózkodott, mikor a fiatal lány átúszta az öblöt és majdnem bejutott a házába. Az egyik biztonsági őr azonban rajtakapta és bevitte az épületbe, hogy értesítse a sztárt. Az őr megkérdezte tőle, hogy hívja-e a rendőrséget, de Enrique azt mondta, hogy erre nincs szükség.

„Megsajnáltam, mert nagyon sovány és törékeny volt és még ruha sem volt rajta. A barátnőm hozott neki ruhát, majd elvittem a szállodába és vettem neki repülőjegyet, hogy hazajusson” – nyilatkozta a sztár.

A Belgiumból származó lány egyébként megígérte a hírességnek, hogy találni fog munkát. Reméljük, hogy így is lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek