Starity

Főszereplőt kapott az Így jártam apátokkal

2014. február 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal spin-off sorozata gőzerővel készül, hiszen már a főszereplőt is leszerződtették Greta Gerwig személyében.

hirdetés
Főszereplőt kapott az Így jártam apátokkal

Mi is írtunk arról, hogy a nagy sikerű Így jártam anyátokkal című sorozat májusi befejezése után érkezik annak spin-off sorozata, az Így jártam apátokkal.

A készítők, Emily Spivey, Carter Bays és Craig Thomas már a nagyon várt sorozat főszereplőnőjét is megtalálták, a hamarosan legyártásra kerülő pilotban Greta Gerwig fog szinte végtelenségbe nyúlóan mesélni jövendő gyermekeinek a születésüket megelőző éveiről.

A színésznő által alakított Sally egyfajta női Pán Péter, aki sosem nőtt fel, és nem tudja, merre tart az élete. Nemrég jött rá, hogy semmi közös nincs benne férjével, akihez néhány hónapja ment hozzá. A szakítás elkerülhetetlennek tűnik, de Sally támogatásra lel barátainál és családjánál, akik túl gyakran próbálják meg jótanácsokkal ellátni őt, amelyek végül rosszul sülnek el. Sallynek meg kell tanulnia szűrnie az információkat, és eldöntenie, mi a legjobb neki.

Greta Gerwig kissé meglepő választás a készítők részéről, hiszen elsősorban független filmekből lehet ismerős, és nem a tévéből, viszont tagadhatatlanul jó komika, amit az a Golden Globe-jelölés is bizonyít, amelyet a Frances Ha című viígjátékban nyújtott alakításáért érdemelt ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek