Starity

Klippremier: Cassadee Pope – I Wish I Could Break Your Heart

2014. február 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country énekesnő újabb videoklippel kápráztatta el rajongóit, amikor is elkészítette az I Wish I Could Break Your Heart kisfilmjét.

hirdetés
Klippremier: Cassadee Pope – I Wish I Could Break Your Heart

Az egyre nagyobb sikernek örvendő country-énekesnőről, Cassadee Pope-ról idén még nem hallottunk sokat, ám ami késik, nem múlik, hiszen Cass legújabb videoklipje a minap jelent meg.

A videoklipet ezúttal az I Wish I Could Break Your Heart című dalához készítette, mely nem mellesleg január 6-tól vásárolható meg az iTuneson.

A dal remélhetőleg ugyanolyan sikeres lesz, mint az énekesnő előző kislemeze, a Wasting All These Tears, amelyből már több mint 970 ezer elkelt valamilyen formátumban.

Cass a következő hónapokat turnézással fogja tölteni, mely keretein belül októberben megjelent Frame By Frame albumát fogja promotálni, valamint, a World Music Awards díjátadó is a tervei között szerepel, hiszen két jelölést is kapott a „Legjobb album” (Frame by Frame) és a „Legjobb női előadó” kategóriákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek