Starity

Josh Duhamelt megviseli fia távolléte

2014. február 24. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden apa nehezen viseli, ha távol kell lennie a családjától, és persze ez Josh Duhamel helyzetében sincs másképp. A színész új filmje miatt egy időre Texas államába költözött.

hirdetés
Josh Duhamelt megviseli fia távolléte

Josh Duhamel már rengetegszer hangoztatta, hogy nagyra becsüli feleségét, és imádja a kis Axlt. Josh jelenleg új filmje, a Lost in the Sun forgatása miatt tartózkodik Austinban, Texas államban, ahová felesége, Fergie és fia, Axl is elkísérték, mivel Fergie úgy döntött, hogy amíg Josh új filmjét forgatja, Austinba költözik fiával, hogy ne legyenek egymástól távol.

„Most már itt vannak velem, és mellettem maradnak. Kivettünk egy házat és mindent, ami fontos. Most már egy boldog család vagyunk itt, Austinban.”

Fergie és férje, Josh Los Angelesben élnek, és egy szigorú szabályt is hoztak: nem lehetnek távol egymástól több, mint két héten keresztül – Josh abba bele is őrülne. „Nem tudok tőlük távol lenni, eszméletlenül hiányoznak, amikor nincsenek velem.”

A színész azt is megemlítette, hogy több gyereket is szeretne a közeljövőben, és reméli, hogy fia és kutyusa segítenek neki jó apának lenni. „Érdekes dolog volt, amikor először kutyát vettem. Meg voltam rémülve attól a felelősségtől, amivel érte tartozom, hogy folyton sétálni kell vinni, meg ilyenek. Nem volt olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnt. De ő volt az a furcsa terápia, ami felkészített az apaságra, egy igen hűséges kutyus.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek