Starity

Lo Que La Vida Me Robó – március 27-étől az RTL II-n!

2014. március 01. 18:06   |   Szerző: sztárfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Televisa tévétársaság jelenlegi legnépszerűbb sorozata, a Lo que la Vida me Robó az RTL II-n debütál március 27-én – értesült róla a Media Addict. A telenovella főszereplői Angelique Boyer, Sebastian Rulli és Luis Roberto Guzman.

hirdetés
Lo Que La Vida Me Robó – március 27-étől az RTL II-n!

Angelli Nesma Medina rendező legújabb telenovellája március 27-én megérkezik az RTL II képernyőjére, Szerelem zálogba címmel. Pontosan azt még nem lehet tudni, hogy melyik idősávban debütál, de valószínűleg addigra már vége lesz a Vihar című sorozatnak és annak a megüresedett helyén lesz látható.

A sorozat az 1983-as Bodas de odio című sorozat remake-je, főcímdalát pedig Enrique Iglesias énekli Marco Antonio Solisszal, melynek címe El perdedor.

A történet főszereplője Montserrat (Angelique Boyer), akit édesanyja, Graciela (Daniela Castro) hozzákényszerít egy Alejandro nevezetű férfihez (Sebastian Rulli), hogy ő cserébe kifizesse adósságaikat. Azonban Montserrat szíve már másért dobog, halálosan szerelmes Jose Luisba (Luis Roberto Guzman), az esküvőt ennek ellenére mégis megtartják, Montserrat beleszeret a férjébe, viszont ekkor újra felbukkan rég nem látott szerelme, Jose Luis, aki azért tért vissza, hogy újra együtt lehessen szíve választottjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek