Starity

Eurovízió: Molly Smitten-Downes képviseli Angliát

2014. március 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este vált 100%-osan biztossá, hogy a 26 éves leichesterhire-i énekesnő, Molly Smitten-Downes fogja képviselni az Egyesült Királyságot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

hirdetés
Eurovízió: Molly Smitten-Downes képviseli Angliát

Tegnap este hozta nyilvánosságra a hírt a BBC, hogy az általuk felfedezett  Molly Smitten-Downes indul az Egyesült Királyság színeiben a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő nagyon boldog volt, amit Facebook-profilján meg is osztott rajongóival.

No de mit lehet tudni a hosszú és kimondhatatlan nevű hölgyről? Elsősorban hazájában csak Mollyként emlegetik, 26 éves, Leichestershire-ből származik, és a BBC Introducing fedezte fel őt néhány évvel ezelőtt. 16 éves kora óta ír dalokat, manapság pedig egyre több fesztivál állandó fellépője.

Molly dalának címe Children of the Universe, amelyet kifejezetten a BBC felkérésére írt az Eurovízióra. A klip tulajdonképpen egy fellépés, amely alkalmával azt is megtudhatjuk, hogy rendkívüli hangi adottságokkal rendelkezik az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek