Starity

Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Miley Cyrus

2014. március 14. 21:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Hannah Montana rengeteg nemzetközi magazinnak a címlapján tündökölt már. Lássuk melyek sikeredtek jól, vagy éppen nem.

hirdetés
Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Miley Cyrus

Legjobb címlapfotók:

Cosmopolitan – 2013

A tavalyi év márciusában Miss Cyrus immár szőke hajjal pózolt az amerikai Cosmopolitan címlapján, ami meglehetősen dögösre sikeredett! Gondolhatnánk, hogy a fehér nadrágkosztüm beleolvad a rózsaszín háttérbe, de pont az ellenkezője történik, hiszen ahelyett, hogy Miley elveszett volna, csak még áthatóbban hat a címlapról!

Marie Claire – 2012

A Hannah Montana sztárja 2012-ben mutatta meg szépségét a Marie Claire címlapjáról tündökölve. A ruhájának és a sminkjének köszönhetően tündököl, ez a megfogó tekintet pedig még inkább emeli a címlap színvonalát.

Cosmopolitan – 2013

Úgy látszik, az amerikai Cosmo szerkesztőinek Miley az egyik kedvence, hiszen egy éven belül két címlapot is az énekesnőnek adományoztak – újabb sikerrel! Míg májusban Miley inkább dögös volt, a decemberi lapszám fedőoldalán gyönyörű mosolyát is megmutatta és ez a ruha is gyönyörű.

Marie Claire Indonézia – 2011

2011-ben Miley az Indonéz Marie Claire címlapján pózolt, amelyen szintén gyönyörűen festett. Itt még jellegzetes barna hajával és gyönyörű fehér kövekkel kirakott ruhában pillanthatjuk meg a The Climb énekesnőjét.

Teen Vogue – 2009

Még a Hannah Montana korszakában hívta meg a Teen Vogue Miley-t, a címlapon pedig a színésznő varázslatosan fest. A borító mottója akár a „Fő a természetesség! is lehetne, Miss Cyrus gyönyörű rajta!

Legrosszabb címlapfotók:

Seventeen – 2008

Hát a Seventeen készítői nem spóroltak a photoshoppal! De miért? Az akkor még csak tizennyolc éves Miley alapból gyönyörűen mutatott volna a magazin fedőlapján, de a szétretusált arc szinte felismerhetetlenné változtatta a bájos színésznőt.

Love – 2014

Nem tudjuk mit gondoltak a szerkesztők, mikor ilyen formában tették Cyrust a címlapra! Kíváncsiak vagyunk hogyan gondolták előnyösnek a becsukott szemet és a vörös kakastaréjt. Nem nyerő!

Fashion – 2013

Első látszatra nem is lenne rossz a 2013-as Fashion címlap, viszont a 21 éves ex-Disney-sztár sokkal idősebbnek néz ki a koránál és ezen még az ijesztően világító szemek sem javítanak.

V Magazine – 2013

A V magazin már több sztárnál is mellényúlt címlapügyileg és ez alól Miley Cyrus sem kivétel. Szerintünk a kép magáért beszél: sem a haj, sem a póz, sem pedig a ruha nem nyerte el a tetszésünket, így automatikusan a legrosszabbak közé lett sorolva.

Harper's Bazaar – 2010

Miley Cyrus, tényleg te vagy az? A válasz igen! Mi is alig hisszük el, hogy a We Can't Stop énekesnője néz vissza ránk, de a Harper's Bazaar szerkesztői addig babráltak a szerkesztővel, míg szó szerint elvarázsolták a gyönyörű énekesnő jellegzetes vonásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek