Starity

Adam Lambert Stockholmban dolgozik az új lemezén

2014. március 16. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert Stockholmban, a zenei városban munkálkodik harmadik stúdiólemezén, amely idén jelenik meg.

hirdetés
Adam Lambert Stockholmban dolgozik az új lemezén

Bár az észak-európai Queen-turné híre még le sem csengett, Adam nem ül tétlenül a babérjain és élvezi a „sold-out arénák hírét, hanem saját karrierjét igyekszik egyengetni.

Az énekes a Rolling Stone magazinnak mesélt a terveiről: „A Queen-turné egy a sokból. Mint egy kreatív művész, sok dolgot szeretek egyszerre csinálni. Ha nem vagyok elfoglalt, unatkozom és nyugtalan leszek. Év elején forgattam a Glee stábjával. Előző hónapban Svédországban voltam, hogy az albumomon dolgozzak. Igazából, szombaton már utazom is vissza, hogy folytassam azt a projektemet. Szeretek egyszerre sok mindent csinálni. A szépsége az egésznek, hogy ez nagyon inspiráló tud lenni. Rengeteget tanulok ettől a két úriembertől. Tanulok a közönségemtől. Azt hiszem, mindez csak még erősebbé és jobbá teszi majd a lemezemet.

Lambert már megérkezett a városba, ahol szabadnapján belevetette magát az éjszakai életbe, majd másnap a Twitteren számolt be a készülő lemezéről: „IGEN! Az új zenémtől eldobjátok majd az agyatokat! Tarolok a stúdióban!

Előző hónapban Adam nemcsak Svédországban, de Franciaországban is volt, ahol közel egy hetet töltött el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek