Starity

Új EP-vel jelentkezik a 5 Second Of Summer

2014. április 06. 16:04   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5SOS már meghódította az Egyesült Királyságot és Ausztráliát, most azonban nagyobb vizekre eveznek. A srácok az Egyesült Államokat szemelték ki maguknak.

hirdetés
Új EP-vel jelentkezik a 5 Second Of Summer

A tavalyi évben a One Directionnel turnézó banda az év elején jelentette be, hogy saját nagylemezzel fognak előállni. A rajongóknak ugyan még várni kell erre az albumra, de a fiúk addig sem hagyják, hogy feledésbe merüljenek. Saját Instagram-oldalukon jelentettek meg több részletet is a 4 dalból, amivel csak még jobban felcsigázták a közönséget.

Az ausztrál pup-punk fiúbanda – név szerint Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford és Ashton Irwin – április 1-jén jelentette meg első saját kislemezét, ami a She Look So Perfect címet kapta. A single névadójaként szolgáló She Look So Perfect című pörgős dalt, a nagyközönség már egy hónapja élvezheti, ami nagy sikert hozott a bandának. A dal number one lett az Egyesült Királyságban, ezzel párhuzamosan pedig a YouTube-csatornájukon is egyre több nézettségnek örvendhetnek a fiúk.

De ezen kívül még másik 3 szám is helyet kapott a korongon. A Heartache On The Big Screen, The Only Reason, valamint a Disconnected névre hallgató dalok szerepelnek rajta.

Azt hiszem, ez a négy dal megadja az alaphangot, ahhoz, hogy mi fog következni, de azt is megmutatja, hogy mi befolyásolt minket, és megmagyarázza zeneileg a bandát. Mindenki azt gondolja, hogy időnként poposak vagyunk, de inkább rock irányultságúak vagyunk. Számunkra ez jó móka, és ez az a fajta zene, amit szeretünk, és hihetetlenül büszkék vagyunk rá – nyilatkozta Ashton nemrég az MTV Newsnak.

A kislemezt már elő lehet rendelni a 5SOS hivatalos honlapján, valamint a iTunes-on is elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek