Starity

Dalpremier: Courtney Love — You Know My Name

2014. április 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg nemrégiben csak találgatni lehetett, hogy milyen projekten is dolgozik Courtney Love, addig a tegnapi napon közzétette legújabb, You Know My Name címre keresztelt nótáját.

hirdetés
Dalpremier: Courtney Love — You Know My Name

Úgy tűnik, nem hiába vártak a rajongók hosszú évekig Courtney Love visszatérésére, ugyanis az énekesnő tegnap debütált You Know My Name címre keresztelt szerzeménye igen hatalmasat szól.

Courtney nemrégiben azt is nyilvánosságra hozta, miszerint már folynak a próbák egykori zenésztársaival a Hole-ból, és a zenekar mellett szólóban is vissza kíván térni a zeneiparba. Érdekesség, hogy a Hole legutóbbi, Nobody's Daughter című stúdiólemeze 2010-ben; szólólemeze, az America's Sweetheart pedig 2004-ben – mintegy tíz évvel ezelőtt – látott napvilágot.

Az utóbbi év azonban igen mozgalmas volt az idén 50. születésnapját ünneplő Love számára, hiszen a Saint Laurent divatkampánya mellett együtt dolgozott a Fall Out Boyjal is, valamint lányával, Francesszel egy, a volt férjére reflektáló musical megvalósítását tervezi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek