Starity

Shea Fisher ismét a Cowgirl Upnak állt modellt

2014. április 27. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cowgirl Up ismét Shea Fishert választotta egyik reklámarcának, így az októberi kollekciójukat ő fogja népszerűsíteni.

hirdetés
Shea Fisher ismét a Cowgirl Upnak állt modellt

Shea Fisher a napokban hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit arról, hogy ismét modellt állt a Cowgirl Up cégnek, akiknek ruháit korábban is népszerűsítette. Az ausztrál countrysztár nemrég Dallasban járt egy fotózáson, hamarosan pedig Nashville-ben készítenek majd róla újabb fotókat, amelyek az októberben megjelenő új kollekcióban fognak szerepelni.


Shea Fisher a dallasi fotózáson

A fiatal híresség egyébként jelenleg is a cég arca, a Cowgirl Up weboldalának katalógusában több olyan fotót is láthatunk, amelyekről az énekesnő mosolyog vissza a rajongóknak természetesen a kollekció ruhadarabjaiban. Ezek közül be is mutatunk néhányat:

Ez a top kiváló viselet a melegebb időkre, felső részén csipke található, amelynek köszönhetően a levegő is tökéletesen átjut rajta. Farmerhez ideális, hisz egyszerű, elegáns, mégis sportos hatást kölcsönöz viselőjének.

Ez a gyönyörű kék ruha szintén nyárra a legtökéletesebb, a színe miatt tengerparti bulikra egyértelműen alkalmas. Ugyanez a modell egyébként rózsaszínben is megtalálható a cég kínálatában.

A kockás ingek sosem mennek ki a divatból, viselésükhöz pedig egyáltalán nem kell countryrajongónak lenni, emellett pedig szinte mindenkinek jól állhat az ilyen darab. Farmernadrággal kiegészítve a hétköznapok tökéletes viselete lehet.

Az alábbi rózsaszín ing kényelmes és csinos, vállán gyönyörű mintával. Hétköznapokra tökéletes, valamint olyan rendezvényekre is, amelyekre nem kell túlságosan elegánsan felöltözni. Leginkább farmerhez javasolt felvenni.

Kicsit kislányos, mégis csinos hatást kelt a következő ing is, színes mintájának köszönhetően kicsit bóhókás. Az ujját feltűrve is lehet viselni, hisz az sem ront az összképen.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek