Starity

Lezajlott a Billboard Latin Music Awards 2014

2014. április 29. 10:10   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marc Anthony és a La Arrolladora Banda El Limón a legfőbb nyertesei az amerikai zenei gálának.

hirdetés
Lezajlott a Billboard Latin Music Awards 2014

Ahogy azt már megszokhattuk, idén is Miami adott otthont a Billboard Latin Music Conference and Awardsnak, Amerika egyik legnevesebb latin zenei ünnepségének. A Bank United Centerben az 2014. április 24-én tartott díjkiosztót a Telemundo élőben közvetítette. Az est házigazdái a televíziós személyiség Raul Gonzalez, valamint Roselyn Sanchez és Laura Flores színésznők voltak.

A jelöltek 67 kategóriában versenyeztek, a végeredmény pedig az eladási és lejátszási listák, illetve a rajongók szavazatainak figyelembe vételével alakult ki.

A műsort olyan hírességek szolgáltatták, mint például Ricky Martin, aki a labdarúgó világbajnokságra írt Vida című dalt adta elő, vagy Enrique Iglesias, aki legújabb Bailando című kislemezét mutatta be, Chayanne, Prince Royce, Marc Anthony, Michel Telo, valamint Laura Pausini és Andrea Bocelli.

A gála a salsaénekes Marc Anthony elsöprő sikerét hozta, a sztár 15 jelölésből 10-ben nyerni tudott. Ő lett többek között az év énekese, övé az év dala és az év albuma is.

Az est másik nagy nyertese a mexikói La Arrolladora Banda El Limón, akiket öt kategóriában is díjaztak. Prince Royce négy szobrocskával térhetett haza, Romeo (Anthony) Santos és a néhai Jenni Rivera három-három díjat kapott, de nem távozott üres kézzel Shakira, Luis Miguel, Bruno Mars, Enrique Iglesias, Thalia, Alejandro Fernandez, Daddy Yankee, Wisin & Yandel és Don Omar sem. Ebben az évben az életműdíjat Andrea Bocellinek ítélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek