Starity

Demi Lovato büszke latin származására

2014. május 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolitan riportere egy teljes napot tölthetett Demi Lovatóval, ami kapcsán egy interjú is készült a 21 éves énekesnővel.

hirdetés
Demi Lovato büszke latin származására

Demi Lovato nemcsak a Cosmo For Latinas nyári számának címlaplánya, de a magazin az énekesnőt az év latin nőjének is megválasztotta. Az ennek kapcsán készült interjúból korábban már megjelent egy rövidke részlet, de most megérkezett a riport teljes változata.

– Jellemezd az érzést, amit színpadra lépés előtt érzel!

– Ez az aktuális naptól függ. Van, hogy néha kicsit fáradt vagyok, és vannak napok, amikor csak azért sóvárgok, hogy végre színpadra állhassak, és csak ezt akarom csinálni. De minden alkalommal izgatott vagyok!

Milyen szerepet játszik a hit az életedben?

– A hitem iszonyatosan fontos számomra. Hiszem, hogy Isten okkal adott nekem hangot.

Előfordult valaha, hogy kemény voltál önmagaddal egy-egy koncert után?

– Néha. Minden alkalommal színpadra lépés előtt eleinte csak olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy 'Rendben, mivel tudnám ezt a show-t jobbá tenni? Mit tehetnék még, hogy tökéletes legyen?' De az ilyesfajta gondolatok sötét helyekre vezethetnek. Ezért ilyenkor leállok, és elgondolkozom; 'Ez nem rólam szól, hanem arról, hogy inspiráljam a közönséget.'

Miért fontos számodra, hogy ösztönző hatással légy a fiatal lányokra?

– Amikor fiatalabb voltam, szükségem volt valakire a reflektorfényből, akit bálványozhatok, aki pozitív energiát, fényt és boldogságot sugároz, és aki jobbá akarja tenni a világot. Mivel számomra nem volt ilyen személy, rájöttem, hogy én ezt szeretném csinálni, már csak a 12 éves kishúgom miatt is.

– Azon emberek, akik depresszióval küzdenek, általában 'mélypontokról' beszélnek. Te tapasztaltál ilyeneket?

– A mélypont akkor van, amikor meg kell állnod egy pillanatra, és elgondolkozni azon, hogy 'Miért is vagyok most depressziós? A világon meg van mindenem, amiről csak álmodhatok.' Van, hogy erre egyszerűen nincs válasz. Ilyenkor azt mondom magamnak: 'Figyelj, mi az, amiért hálás lehetek? Hálás vagyok az előttem lévő üdítőért, és köszönettel tartozom azért, hogy van mit magam elé tenni.'

– Jelenleg pontosan ott tartasz a karrieredben, ahol szeretnél?

– Büszke vagyok arra, amiket eddig elértem, de egy nap nagyon szeretnék egy Grammyt is nyerni. Folytatni akarom a turnézást, a dalszerzést és a rajongótáborom bővítését.

– Ha a rajongóid megkérdeznék tőled, hogy 'Mi teszi a latinokat egyedivé?' mit felelnél nekik?
– Büszke vagyok a származásomra (Demi részben spanyol). Egy kis szúrósságot, attitűdöt és büszkeséget viszünk mindenbe, amit teszünk vagy mondunk.

– Mely dolgokért vagy a leghálásabb?
– Szerencsésnek mondhatom magam, hogy pozitivitással vagyok körülvéve, a családom, barátaim és a rajongóim által – akik egész karrierem alatt mellettem álltak mindenben.

– Van bármiféle rituáléd, amit egyetlen koncert előtt sem hagysz ki?
– Mindig elmondok egy imát a bandámmal, pontosan színpadra lépés előtt.

– Nyaralás, amire alig várod, hogy elutazhass?
– Valami trópusi hely. Csakis tengerpartra van szükségem.

– Ebben a pillanatban mi a kedvenc dalod a lejátszódon szereplő számok közül?
– Wale feat Rihanna – Bad

– Miként kapcsolódsz ki?
– Imádok a kanapémon pihenni dokumentumfilmeket és a kedvenc bűnügyi műsoraimat nézve.

Lovato jelenleg Neon Lights turnéjának keretein belül járja Dél-Amerika városait, ahol nemcsak rajongói hatalmas szeretét, de az ország szépségét is borzasztóan élvezi. A jó időt kihasználva szabadidejében előszeretettel sütteti magát hoteljének medencéjénél, amiről egy képet is megosztott Twitter-oldalán. Érdekesség, hogy a fotón látható bikinit egy rajongójától kapta ajándékba, az egyik koncert előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek