Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

2014. május 03. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal jelentkezett Cher Lloyd és egy Jackson-Timberlake duett is napvilágot látott, Ushernek új klipje jelenik meg és Jesse McCartney is gőzerővel dolgozik visszatérésén.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

Dalpremier: Justin Timberlake feat. Michael Jackson – Love Never Felt So Good

A napokban érkezett egy új, eddig még sosem hallott Michael Jackson-dal, a Love Never Felt So Good, ami a május 13-án megjelenő Xscape című posztumuszalbumon kap majd helyet.

A dalnak pedig elkészült egy másik változata is, amiben Justin Timberlake hangja is felcsendül a pop királyé mellett és alig három nap elteltével a videó máris súrolja a kétmilliós megtekintést a YouTube-on.

*

Hétfőn érkezik Usher új klipje

Május 5-én, vagyis jövő hétfőn debütál a népszerű R&B-csillag vadonatúj videója, amit a Good Kisser című dalához forgattak. A kisfilmből már felkerült az énekes VEVO-csatornájára két pármásodperces előzetes is, melyek alapján ismételten egy imidzsklip lesz, ami nem mentes természetesen a tánctól és az erotikától sem.

*

Még idén érkezik  Macklemore és Ryan Lewis új lemeze

Kemény és pörgős időszakon van túl a duó, ami alatt nem igazán volt idejük sem pedig energiájuk új dalokat írni, ráadásul stúdiózási szokásaikat sem tudták beleszőni napirendjükbe, de most úgy érzik, eljött az ideje a munkának és készek éjjel-nappal dolgozni az új albumon, amit még idén piacra szeretnének dobni.

*

Dalpremier: Cher Lloyd – M.F.P.O.T.Y.

A minap egy újabb, szám szerint az ötödik szerzemény jelent meg a brit X Factor-felfedezett május 27-én érkező nagylemezéről, a Sorry I'm Late-ről. A dal az M.F.P.O.T.Y. címet kapta, ami a Motherfucking Party Of The Year rövidítése és ismételten korábbi albumának hangulatát idézi.

*

Új kislemezzel jelentkezik Jesse McCartney

Jövő héten dobja piacra következő single-jét a 27 éves énekes, ami nyáron érkező albumának, az In Technicolornak az előfutáraként fog szolgálni. Az új dal a Superbad címet kapta és rövidesen videoklip is érkezik hozzá, de Jesse addig is megosztotta a kislemez borítóját, valamint egy rövid részletet is a számból.

*

Akusztikus verziót készített a One-hoz Ed Sheeran

Június 23-án jelenik meg Ed új albuma, az X, melyen helyet kap Sing című dala mellett többek között a One is, amihez a minap egy fekete-fehér akusztikus videót töltött fel a YouTube-ra.

Az elkövetkezendő hetekben az énekes minden, a lemezen szereplő dalhoz készített kisfilmet szépen sorjában nyilvánosságra hoz majd.

*

Új albumon dolgozik a Maroon 5

Május elsején került fel a banda Twitter-fiókjára egy fotó Adam Levine-ről, amint éppen a stúdióban tartózkodik, a következő kommenttel: „Találjátok ki, min dolgozunk! #albuM5”

Tavaly a fiúk azt mondták az MTV-nek, hogy következő lemezük kicsit sötétebb lesz és sokban fog hasonlítani debütáló korongjukra, a Songs About Jane-re.

Fotó: Twitter/Maroon5

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek