Starity

Frédi és Béni visszatér a filmvászonra

2014. május 09. 21:09   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros. filmstúdió egészestés animációs filmet tervez a két kőkorszaki hős kalandjairól a hatvanas évekbeli tévésorozat alapján.

hirdetés
Frédi és Béni visszatér a filmvászonra

A Variety.com filmes szaklap értesülése szerint a stúdió Chris Henchyt (Képtelen kampány) kérte fel a forgatókönyv megírására. A Flintstone család a hatvanas években vált sikersorozattá Amerikában a tévéképernyőn. Az első animációs sorozat volt, amelyet vígjáték kategóriában Emmy-díjra jelöltek.

A Universal stúdió 1994-ben John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis és Rosie O’Donnell főszereplésével készített a széria nyomán játékfilmet. A Flintstone család című produkció globális bevétele elérte a 341 millió dollárt. A Warner Bros. még a kilencvenes évek második felében megszerezte A Flintstone család filmes jogait.

Néhány éve Seth MacFarlane próbálkozott egy új Flintstone-tévésorozat elindításával, de ez a terv végül kudarcba fulladt. A Warner Bros. animációs ágazata az elmúlt másfél évben új lendületet vett a Warner Animation Group munkájával, amelynek A Lego-kaland című filmje világszerte nagy sikert aratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek