Starity

Rajongóival bolondozik új videójában Demi Lovato

2014. május 14. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói nemcsak a videónak örülhetnek, hanem annak is, hogy Demi után Ed Sheeran is megerősítette a duettel kapcsolatos híreszteléseket.

hirdetés
Rajongóival bolondozik új videójában Demi Lovato

Az elmúlt napokban Demi Lovato rajongói nem győzik kapkodni a fejüket, annyi apró meglepetéssel örvendeztette meg őket. DEMI nevezetű albumának egyéves évfordulója alkalmából hétfőn érkezett Neon Lights dalának turnéváltozata, majd ezt követte az In Case stúdióban készült felvétele, a mai napon pedig bemutatta negyedik kislemezének hivatalos dalszöveges videóját, ami Cher Lloyddal közös dalához, a Really Don't Care-hez készült.

A kisfilmet Dél-Amerikában, brazil rajongói segítségével készítette el, de Lovato szemfülesebb kedvelői kiszúrhatják a videóban testvéreit – Dallast és Madisont, a testőreit, bandájának tagjait, valamint egykoron a Jonas Brothers oldalán látható Big Robot is. A szerencsés kiválasztottak számára hatalmas élmény volt a forgatás napja, hiszen példaképükkel hülyéskedhettek.

A dal elég érdekes módon született: a hatalmas távolság miatt a Skype-on keresztül fejezték be az írását Cher Llyoddal, amiről a vasárnapi live chatjében a következőket mondta. „A Really Don't Care számomra korábban csak egy szakítós dal volt, de mostanra már egy általános gondolkodásmód arról, hogy le kell sz*rni, hogy az emberek mit gondolnak rólad. A szám az elmúlt években nagyon sokat változott, jelentősége van számomra. Srácok, ti pedig nagyon jól fogadtátok, szóval nagyon izgatott vagyok.”

Az énekesnő sikere továbbra is töretlen. A napokban Give Your Heart A Break című dala elérte a háromszoros platinalemez státuszát, az egyéves évfordulónak köszönhetően pedig az amerikai iTuneson több mint száz helyet ugrott előre negyedik albuma a tegnapi napon, ezzel egészen a 4. helyig jutva. Valamint a napokban Demi után, Ed Sheeran is megerősítette, hogy együtt fognak dolgozni. Az elmúlt időszakban a két előadó feltűnően sokat hangoztatta, hogy szeretnének valamit összehozni, amire a rajongók rögtön felkapták a fejüket. „Igen, igen, a duett meg fog történni. E-mailezünk egymással, a hónap végén pedig találkozunk, mert akkor fogunk mindketten Londonban tartózkodni. Így összeülünk dalt írni” – nyilatkozta Ed.

Az európai rajongóknak sincs okuk a szomorkodásra, hiszen napokon belül bejelentik, mely városokba látogat el, de addig is íme a Really Don't Care dalszöveg-videója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek