Starity

Millie Mackintosh és Professor Green gyerekeket támogatnak

2014. június 02. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és rapper férje egy jótékonysági kampányban vesznek részt, ahol gyerekeket támogatnak.

hirdetés
Millie Mackintosh és Professor Green gyerekeket támogatnak

Bár a rapper Professor Green majdnem börtönbe került tavalyi ittas vezetése miatt, úgy látszik, felesége jó hatással van rá – ezúttal egy jótékonysági kampányban vesznek részt, ahol a nemzetközi War Child alapítványt reklámozzák.

A reklámhoz készült képek tegnap látták meg a napvilágot, és sokaknál feltűnt a hasonlóság John Lennon és Yoko Ono képe között, melyen az amszterdami Hilton hotelben vannak. Ez nem is véletlen, hiszen ez a fotó volt az ő sorozatuk alapja.

„Megtiszteltetés volt ebben a kampányban részt venni. Az eredeti kép nagyon megmozdító volt, háborús gyereknek lenni nem olyan könnyű, mint néhányan hiszik. Ezenkívül a pólók gyönyörűek, remélem, mindenki kap belőle, és büszkén fogják viselni!” – mesélt Millie a kampányról. Stephen csak ennyit fűzött felesége mondandójához: „Ez a pólós kampány fantasztikus, és erős üzenetet hordoz, ami remélhetőleg mindenkihez eljut.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek