Starity

30 millió dollárra perelték be Evan Rachel Woodot

2014. június 07. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 10 Things I Hate About Life című film producerei fordultak a bírósághoz állítólagos szerződésszegés miatt.

hirdetés
30 millió dollárra perelték be Evan Rachel Woodot
Fotó: Andrew Goodman/Getty Images

2012. november 14-én derült ki, hogy Evan Rachel Wood szerepelni fog a 10 Things I Hate About Life című filmben, így közel két hét elteltével meg is kapta gázsijának első részletét, ami 300 ezer dollár volt. Rövidesen el kezdték a forgatást, majd négy héttel később, január 14-én hirtelen véget is értek a munkálatok, ismeretlen okok miatt.

Később kiderült, hogy a producerek elmondása szerint a színésznő személyes okokra hivatkozva otthagyta a forgatást és azt mondta, hogy bár most nem tudja beleszőni ütemtervébe a film munkálatait, de megígérte, hogy 2013 novemberében már folytatni tudja. Innentől kezdve a film készítői folyamatosan hadakoztak szóvivőjével, így végül a 2013-as visszatérés elmaradt, most pedig úgy döntöttek, a bíróság elé viszik az ügyet.

A felperesek egy 10 oldalas panaszlevelet írtak a Los Angeles-i Felsőbíróságnak, melyben 30 millió dollárt követelnek Evantől, mivel állításuk szerint mind a film készítői és a befektetők is súlyos anyagi károkat szenvedtek a 26 éves színésznő távozása miatt.

„A per abszurd és egy egyszerű megfélemlítési taktika a pénzügyi nehézségekkel küszködő producerektől. 2013 februárjában leállt a forgatás, amikor a producerek pénze elfogyott. Ezután Evan beleegyezett, hogy 2013 novemberében újrakezdik a munkálatokat, mivel a producerek azt ígérték, hogy addigra tisztázzák ügyeiket. Ugyanakkor a producerek még mindig nem szedték össze magukat és Evannek sem fizették ki a pénzt, amivel tartoznak. Ekkor ismét azt ígérték, hogy újraindítják a forgatást és kifizetik Evant, de kiderült, hogy ezek ezúttal is csak szavak maradtak. Ami sok, az sok. Nem Evan, hanem a producerek szegtek meg a szerződést” – adta ki hivatalos közleményét Evan képviselője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek