Starity

Megjelent Namie Amuro új válogatásalbuma

2014. június 08. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június negyedike óta kapható a boltokban a j-pop-királynő legújabb válogatásalbuma, a Ballada. Az új korong az énekesnő 15 - a rajongók által kiválasztott - dalát tartalmazza.

hirdetés
Megjelent Namie Amuro új válogatásalbuma

Még április 10-én az énekesnő hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy énekesnő ötödik válogatásalbuma Ballada címmel június negyedikén kerül a boltokba. Korábban, február 5-e és március 31-e között aranytorkú énekesnő 38 balladája közül lehetett kiválasztaniuk a rajongóknak, hogy melyik a kedvencük, s végül a 15 legnépszerűbből, plusz egy bónuszdalból megszületett az új válogatásalbum.

Így nyilatkozott a szavazaással kapcsolatban: „Nagyon örülök, hogy olyan albumot csinálhatok, amit minden rajongóm élvezni fog, hisz a kedvenc dalaikat tartalmazza.”

Dallista:

  1. Love Story
  2. CAN YOU CELEBRATE?
  3. TSUKI
  4. SWEET 19 BLUES
  5. The Meaning Of Us
  6. Four Seasons
  7. NEVER END
  8. I WILL
  9. Let Me Let You Go
  10. White Light
  11. HimAWArI
  12. Dreaming I Was Dreaming
  13. ALL FOR YOU
  14. Wishing On The Same Star
  15. Think of Me
  16. [Bónusz] Contrail (ballada verzió) – meghallgatom

Az énekesnő új korongját összesen három formátumban lehet beszerezni: CD, CD+DVD és CD+Blu-ray (összesen 17 klippel). Egyébként a SWEET 19 BLUES (1996) és a CAN YOU CELEBRATE? (1997) dalait Miss Amuro újra felénekelte, s új videoklipet is forgatott hozzájuk, plusz a HimAWArI (2000) és a Four Seasons (2003) is kapott rövidfilmet.

Borítóképek:

Az új album mellé természetesen egy japán turné is dukál, melyet Namie Amuro LIVE STYLE 2014-re kereszteltek. A turné első állomása augusztus 22-én lesz, az utolsó, azaz a 36. pedig december 18-án.

A tegnapi nap folyamán pedig elindult a japán MTV-n egy új műsor Ballad Special címmel, melybem Namie Amuro fellépéseit mutatja be négy napon keresztül (június 7; 12; 16; 22). Itt egy kis ízelítő:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek