Starity

The Walking Dead: a producerek legalább 12 évaddal számolnak

2014. június 14. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Alpertéknak már kész terveik vannak a jövőre nézve, melyek reményeik szerint meg is fognak valósulni.

hirdetés
The Walking Dead: a producerek legalább 12 évaddal számolnak

Három hónapja ért még csak véget az AMC legnépszerűbb sorozatának negyedik évada, az ötödikig pedig még négy keserves hónap hátra van, a készítők azonban nagy terveket szövögetnek a folytatással kapcsolatban, mitöbb, David Alpert minimum 12 évadban gondolkozik.

„Történetesen nagyon szeretek forrásból dolgozni, különösen azért, mert van egy nagyon jó ötletünk arról, hogy milyen is lesz a 10. évad. Tudjuk, hogy mi lesz a 11. és 12. évadban, vannak viszonyítási pontjaink és mérföldköveink azokra a szezonokra, ha elég szerencsések vagyunk, hogy eljussunk odáig” – osztotta meg David Alpert a Producers Guild of America paneljén.

És, ha már az alapanyagnál tartunk, az eddig 130 részes képregény készítői, Robert Kirkman és Charlie Adlard sem tervezik a közeljövőben abbahagyni a gyártást.

„Legalább 300 részt tervezek még, de ha ennyire jó móka lesz, akkor nem fogok itt megállni. Valamint, ha hirtelen kevésbé fog szórakoztatni, lehet, hogy hamarabb befejezem, de nem hiszem, hogy erre sor kerül. Hosszú távra tervezek és Charlie Adlard is” - mesélte Kirkman nemrég, aki azt is elárulta, hogy új karakterek is érkeznek a képregénybe, köztük Ezekiellel, aki a hetedik évadban jelenik meg egy tigrissel az oldalán – úgy tűnik, leáldozóban van Michonne és járkálótársainak csillaga.

A stábnak és a rajongóknak nincs okuk az aggodalomra, ugyanis a jelenlegi statisztikák szerint még hosszú ideig sugározhatja majd az AMC a The Walking Deadet, mivel toronymagasan vezeti a nézettségi listát a 18-49-es korosztályban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek