Starity

Megérkezett Reese Witherspoon új filmjének előzetese

2014. június 22. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt debütált az igaz történetet feldolgozó The Good Lie című dráma első trailere.

hirdetés
Megérkezett Reese Witherspoon új filmjének előzetese

Az 1983-ban kirobbant második szudáni polgárháború idején játszódik a Philippe Falardeau által rendezett film, mely a szudáni elveszett fiúkként (The Lost Boys of Sudan) ismertté vált árvák gyötrelmes életét követi végig, akik a falu vezetőjének halála után az idősebbik fiút, Theót (Femi Oguns) követve indulnak útnak egy menedék találásának reményében, melyre végül Kenyában lelnek rá.

Ezt követően, 13 év elteltével az immár fiatal felnőttekké vált fiúk eddigi keserves élete fordulóponthoz érkezik, ugyanis lehetőséget kapnak arra, hogy Amerikába költözzenek, ahol beilleszkedve a modern világba és munkát vállalva, normális életet élhetnek.

Ebben lesz segítségükre Carrie Davis (Reese Witherspoon), aki először ódzkodik attól, hogy érzelmileg kötődjön a három menekülthöz, azonban rövidesen megismeri történetüket és főnökének, Jacknek (Corey Stoll) segítségével minden tőlük telhető módon segítik őket, nem csak a munkakeresésben.

Theo öccsét, Mamerét Arnold Oceng kelti életre, Jeremiaht pedig Ger Duany, de mellettük és fent említett színészek mellett feltűnik még a mozivásznon Thad Luckinbill, Maria Howell, Emmanuel Jal és az újonc Nyakuoth Weil is.

A forgatókönyvet Margaret Nagle írta és közel 10 évvel ezelőtt látott hozzá. A produceri munkákat Brian Grazer, Ron Howard és Molly Smith látták el, a rendezői székben pedig Philippe Falardeau foglalt helyet.

Az amerikai premiert eredetileg szeptember 10-re tervezték, azonban ismeretlen okokból átkerült október 3-ra. Arról egyelőre nincs információ, hogy a hazai mozikban mikor vagy egyáltalán látható lesz-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek