Starity

Katonával cserélt repjegyet Amy Adams

2014. június 28. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Adams június 26-án repült Detroitból Los Angelesbe, amikor is nem mindennapi lépésre szánta el magát.

hirdetés
Katonával cserélt repjegyet Amy Adams
Fotó: Vanity Fair

Amy június 26-án utazott Detroitból Los Angelesbe, amikor is arról tett tanúbizonyságot, hogy a szívében mindenki számára jut szeretet. A színésznő természetesen az első osztályra váltott jegyet, el is foglalta helyét, melyet azonban nem sokkal később egy katonának adott át. Az ESPN Numbers Never Lie című műsorának házigazdája, Jemele Hill is az első osztályon készült elfoglalni helyét, amikor észrevette Amyt.

„Épp most láttam Amy Adams színésznőt valami hihetetlen klassz dolgot tenni. Átadta az első osztályra szóló ülőhelyét egy amerikai katonának. Egyre nagyobb rajongója vagyok” – csiripelte a Twitteren a műsorvezető még aznap.

„Amikor a beszállásra várakoztunk, akkor láttam meg, hogy Amy egy katonát figyel, majd mond valamit a vele utazó személynek. Amikor végre elkezdődött a beszállás, láttam Amyt az első osztályon. Én is az első osztályon utaztam, Amy néhány sorral mögöttem foglalt helyet. Azt hiszem, válthatott néhány szót a légiutas kísérővel, mert nem sokkal később, amikor felszállt a gép, megláttam, hogy üresen hagyta a helyét, ahova a stewardess hamarosan egy katonát vezetett” – nyilatkozta Jemele a Todaynek.

Amy, az első osztályú jegyének átadását követően átfáradt a turistaosztályra, ahol Ernest Owens mellett kapott helyet. Ernest saját bevallása szerint hatalmas rajongója a színésznőnek, akit még arra is sikerült rávennie, hogy készítsenek egy közös képet az utazás emlékére, mely végül a Twitteren kötött ki.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek