Starity

Letartóztatták Robert Downey Jr fiát

2014. június 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A húszéves Indiót tegnap este csukták le, miután kábítószert találtak autójában.

hirdetés
Letartóztatták Robert Downey Jr fiát

A Vasember sztárjának legidősebb gyermekét, a 20 éves Indio Falconer Downey-t tegnap este tartóztatták le Nyugat-Hollywoodban, miután a rendőröknek feltűnt, hogy autójában pipán keresztül szívott valamit.

Amikor a Los Angeles-i kirendeltség járőrei megállították, kokaint találtak a gépjárműben. Indiót nem sokkal később, éjfél körül ki is engedték a börtönből, miután letették érte a tízezer dolláros óvadékot.

Úgy fest, az alma nem esett messze a fájától, hiszen Robert Downey Jr évekig küzdött függőségével a kilencvenes években, és számos alkalommal le is tartóztatták. A Forbes magazin egyébként néhány órával ezt követően számolt be arról, hogy őt választották a legbefolyásosabb hollywoodi színésznek – őt követi Dwayne Johnson, Bradley Cooper, Mark Ruffalo, Will Smith, Vin Diesel, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman és Matthew McConaughey.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek