Starity

Így tartja magát formában Minka Kelly

2014. július 02. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő trénere megmutatja, hogyan szerezhet bárki egy kis edzéssel olyan lapos és izmos hasat, mint Minka.

hirdetés
Így tartja magát formában Minka Kelly

Gunnar Peterson személyi edzőt – aki olyan sztárokat tart fitten, mint Jennifer Lopez és Sofia Vergara – már jó ideje alkalmazza Minka Kelly is, hogy segítse amúgy is irigylésre méltó alakját még tökéletesebbé varázsolni kemény edzéstervekkel és tartani az egyensúlyt, ugyanis imád enni.

A színésznő trénere a Popsugar egészség és fitness rovatának riporterét, Zelana Montminyt avatta be abba, hogyan is tett szert kliense olyan lapos és izmos hasra, amilyen után nők ezrei, ha nem milliói sóvárognak. A titok nyitja pedig az, hogy állva végzi el a videóban látható gyakorlatokat egy súlyzó segítségével, nem pedig egy polfióm szőnyegen ülve vagy fekve.

Minka emellett minden reggel jógával próbálja kezdeni a napot egy kis turmix társaságában, és elmondása szerint inkább testének alsó felével akadnak problémái, ezért sok guggolást és kitörést csinál.

Valamint étrendjére is mindig próbál figyelni, de véleménye szerint nem kell minden jótól megfosztani magunkat. Kis adagokban próbálom kielégíteni a sóvárgásomat. Inkább eszek egy jó sütit, öt diétás süti helyett.” A csipszeket azonban messziről kerüli, ha valami nasira vágyik, inkább a csoki mellett teszi le a voksát, amit általában a táskájában is megtalálni egy kis mandula mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek