Starity

Tetoválásai jelentéséről mesélt Demi Lovato

2014. július 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói tudják Demiről, hogy a tetoválások megszállottja, és az évek alatt számtalan büszke tulajdonosa lett, amiről az iHeartRadiónak mesélt a napokban.

hirdetés
Tetoválásai jelentéséről mesélt Demi Lovato
Fotó: Katherine Tyler/iHeartRadio

A gyönyörű énekesnő elárulta, hogy 16 éves volt, amikor legelső tetoválása elkészült, és ez a szám mára már megszámlálhatatlanra nőtt. Amikor az iHeartRadio riportere arról kérdezte, hogy hány darab van neki, a következőt válaszolta:

„Nos, ez nehéz kérdés, mert teljesen elvesztettem a fonalat. Nehéz, mert például a Stay-t és a Strongot külön, vagy egybe számoljuk? Vagy például a madaraimat? Aztán még ott vannak a tollaim, amik egy régebbi tetoválásomhoz kapcsolódnak. Szóval, fogalmam sincs. Ez lehet 10, de lehet 26 is!”

Elárulta azt is, hogy a többségük egyáltalán nem volt fájdalmas. „Nagyon magas a fájdalomküszöböm. Az első tetoválásom a bordáimra készült, ami elvileg egy nagyon érzékeny terület, de én egész végig csak azzal voltam elfoglalva, hogy ne fészkelődjek, mert csiklandozott. Az ujjamra készült 'Peace' felirat viszont fájdalmas volt.”

Demi számára minden tetoválása fontos és különleges, amelyek közül néhánynak a jelentését is elárulta.

Élete első tetoválása:

„Az első tetoválásom egy dalszövegrészlet a jobb oldali bordámon, ami így szól: You make me beautiful. Ez egy keresztény dal, így amikor bárki megkérdezi, hogy kihez szól, azt felelem, 'Istenhez!' 16 éves voltam, és egy tetováló lakásán készült Los Angelesben, eléggé kezdetleges volt, de annyira szerettem volna már. Néha csupán lázadásból teszek dolgokat, ez például pont olyan volt, ezért is készült el ilyen fiatalon.”

A karján lévő Afrika térkép:

„Legutoljára egy időben kettőt is csináltattam, mert általában így szeretem elintézni. Afrikát tetováltattam magamra. A 21. születésnapomon látogattam el Kenyába, ami egy nagyon-nagyon inspiráló utazás volt számomra, és úgy érzem, hogy óriási hatással volt az életemre. Kenyát szerettem volna, de az emberek tuti mindig azt kérdezgették volna, hogy 'Mi ez?' [Nevet] Ezért került fel inkább egész Afrika.”

A csuklóin lévő Stay Strong felirat:

„Azt hiszem, számomra ennek van a legfontosabb jelentése. Az első tetoválásaim közé tartozik. Mikor elhagytam a rehabilitációs központot, az első utam oda vezetett, hogy megcsináltassam, mert a rajongóim az ott töltött idő alatt folyamatosan ezt a két szót hajtogatták nekem, és sokat segített ebben az időszakban, szóval, ha bármikor úgy érzem, hogy kezd kicsúszni alólam a talaj, csak rájuk nézek.”

A Kat Von D által készített madarak a karján:

„Szerettem volna még több tetoválást. Egészen addig sosem volt nagyobb tetkóm, és annyira izgatott lettem, hogy még akkor este elkészült. Van egy barátom, akinek a barátja Kat Von D-vel dolgozott, és így ez a barát délután 4 órakor felkereste ezt az ismerősét, de a srác akkor épp nem tartózkodott a városban, Kat viszont igen, akihez jóval előtte be kell jelentkezni. De az egész annyira spontán volt, hogy ennek így kellett történnie, és így is lett. Imádom a szabadságot, amit ezek a madarak képviselnek és nincs különösebb oka annak, hogy mért 12 készült belőlük. Aztán egyik nap egy barátom, akivel a Sober házban laktam együtt abban az időszakban, megkérdezte, 'Szóval, miért... Hány van belőlük?' én meg erre, 'Nem tudom. Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettő. Hűűű, ez nem szándékosan lett így.' Olyan volt, mintha Isten rendezte volna el így, mert abban az időszakban a 12. fázison dolgoztam a Sober házban, nyilván ennek tényleg így kellett történnie.”

A felsoroltakon kívül még jó néhány tetoválás tulajdonosa, többek között a füle mögött található egy kék színű toll, a lapockáján pedig a 'Now I'm a Warrior' felirat. Ám Deminél sosem lehet tudni, mikor dönt úgy, hogy szeretné újabbal bővíteni a gyűjteményét.

Fotók: Katherine Tyler/iHeartRadio

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek