Starity

Adam Sandler mellett játszik Ashley Benson

2014. július 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Benson karrierje egyre inkább felfelé ível: amellett, hogy forgatja a Pretty Little Liarst, nemrég kiderült, hogy a Pixels című filmben is fel fog tűnni Adam Sandler mellett.

hirdetés
Adam Sandler mellett játszik Ashley Benson

Ashley Benson csatlakozott a Pixels című film szereplőgárdájához, melyben olyan hírességek fognak még feltűnni, mint Adam Sandler, Peter Dinklage és Michelle Monaghan.

A történet szerint New Yorkot megtámadják a 80-as években ismertté vált videojáték-karakterek. A filmben szereplő földönkívüliek úgy gondolják, hogy hadat indítottak ellenük, ezért megtámadják a Földet. A Kevin James által megformált elnök, Will Cooper a videojáték-királyt és egyben gyermekkori jóbarátját, Sam Brannert (Adam Sandler) kéri meg, hogy legyen annak a csapatnak a vezére, amivel legyőzik az idegeneket.

A két említett karakteren kívül a csapatot Peter Dinklage és Josh Gad karaktere fogja alkotni, Michelle Monaghan fegyver-specialista lesz, Ashley pedig Lady Lisa bőrébe bújik majd. Érdekesség, hogy a Pixels a 2010-ben azonos cím alatt napvilágot látott Patrick Jean által rendezett filmen alapszik. A Chris Colombus rendezte produkció forgatása július 2-án, Tonrontóban kezdődött, maga a film pedig előreláthatólag 2015-ben kerül a mozikba a Columbia Pictures és a Happy Madison Productions jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek