Starity

Naomi Campbell nem akar még gyereket

2010. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naomi Campbell aztán egyáltalán nem siet el semmit. A szupermodell boldogan él, és úgy gondolja, ráér még a gyermekvállalással.

hirdetés
Naomi Campbell nem akar még gyereket

Igaz, hogy Naomi már 40 éves elmúlt, de egyáltalán nem akar még gyereket a világra hozni. A jamaicai származású modell jelenleg egy orosz milliárdossal él együtt párkapcsolatban, és élvezi a drog-, és alkoholfüggőség nélküli életet.

„Bármikor is születik majd gyermekem, én nagyon örülni fogok neki. Nem akarok nyomást helyezni magamra. Régebben ittam, kábítószereztem, de ez már a múlté. Ma már nem vagyok függő semmilyen értelemben, és ez jó. Ez egy nagyon nagy eredmény. Nem akarok túl sok mindent belesűríteni egyetlen napba, ez volt a gyógyulásom kulcsa is. Ezen irányelv mentén élem az életem.” – nyilatkozta a szupermodell.

Úgy látszik, Naomi Campbell hivatalosan is megváltozott, habár utódot még nem is szeretne. A bulik korábbi királynője azt is elárulta, hogy a jelenlegi kedvenc hobbija az otthoni főzőcskézés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek