Starity

Elhunyt Ariana Grande nagyapja

2014. július 24. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande élete talán legmegrázóbb élményét élte át, amikor nagyapja meghalt. Grande nagypapa 90 éves korában hunyt el.

hirdetés
Elhunyt Ariana Grande nagyapja

Ariana Grande élete eddig a napig csodálatos és zökkenőmentes volt. Temérdek eladott lemez, number one slágerek, szerető család és egy nagyapa, aki mindig mellette volt és akit az életénél is jobban szeretett. Egy hónapja még azt jelentette be boldogan, hogy nagyapja leküzdötte a rákot, ám kedden a betegség végül mégis győzedelmeskedett és véget vetett imádott nagyapja életének.

Ariana az elmúlt hetét nagyapja mellett töltötte a kórházban, mivel hirtelen rosszullétek miatt be kellett szállítani, ezért mondta le New Yorkban lévő koncertjét is pár napja. Azt hitték, hogy állapota javult, ám ez nem így történt és kedden elhunyt Grande nagypapa. Ariana a Twitteren köszönte meg rajongói támogatását.

„Mindannyian tudjuk, hogy milyen csodálatos volt.... Nagyon fáj és összetört, de boldog is vagyok, hogy végre békére lelt. Köszönöm az el nem fogyó szereteteteket és törődéseteket” – írta majd ezután rengeteg képet osztott meg nagyapjáról.

Ez idő alatt testvére, Frankie nem tartózkodott otthon, hanem a Big Brother forgatására utazott külföldre. Családja és a rendezők nem akarták, hogy megtudja, mert nem szerették volna, hogy munkája idején ne tudjon teljesíteni, ám végül mindannyian úgy döntöttek, megérdemli, hogy tudjon róla. Amikor pedig elmondták neki, Frankie térdre rogyott és a lépcsőn sírt, sokan a műsorból odamentek hozzá és átölelték, együtt gyászoltak.

Tegnap reggel Ariana a Good Morning Americában vendégeskedett. A műsor alatt nagyon szomorú volt, majd a végén, amikor Robin Roberts megölelte, végleg megtört és sírni kezdett.

Részvétünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek