Starity

Aranylemez lett az Avenged Sevenfold Hail To The Kingje

2014. július 28. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zacky Vengeance gitáros nemrégiben a Billboard magazin riporterének adott interjújában árulta el, miszerint a zenekar készen áll arra, hogy újra stúdióba vonuljon.

hirdetés
Aranylemez lett az Avenged Sevenfold Hail To The Kingje

Az immár tizenöt éves kaliforniai zenekar jelenleg is a tavaly megjelent Hail To The King címre keresztelt albumot népszerűsíti, mely nemrégiben aranylemez-minősítést ért el, ugyanis több mint 500.000 példány fogyott a lemezből mindeddig. Zacky Vengeance gitáros pedig beavatta a Billboard magazin riporterét, hogy a zenekar alig várja a turné végét, ugyanis készen állnak, hogy ismét stúdióba vonuljanak hetedik nagylemezük szerzeményeinek rögzítése érdekében.

„Egyszer csak hazaérünk a turnéról, az ötleteket már elkezdtük rendszerezni. Tudom, hogy Syn poénból nekilátott írni, kisérletezik néhány új stílussal és anyagokat rögzít a backstage-ben, hogy elfoglalja magát. Rengeteg kisebb ötleten gondolkozom, tonnaszám hallgatok különböző zenéket, hogy inspirációra leljek, amiből egyiküknél sincs hiány” – nyilatkozta a zenész, aki azt is bevallotta, hogy a turné közben is folyamatos inspirációk érik őket.

A zenekar előreláthatólag augusztus végéig úton lesz, de a srácok már alig várják, hogy hazatérjenek a fellépésekben gazdag hónapok után és végre kipihenhessék a feszített tempójú nyári szezont, valamint ismét munkához lássanak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek