Starity

Jesse Fink nem hisz Malcolm Young visszatérésében

2014. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónappal ezelőtt derült fény Malcolm Young egészségügyi problémáira, mely miatt a zenész kénytelen szüneteltetni az AC/DC-ben folytatott karrierjét.

hirdetés
Jesse Fink nem hisz Malcolm Young visszatérésében

A The Youngs: The Brothers Who Build AC/DC című életrajzi könyv írója, Jesse Fink nemrégiben bevallotta: nem hisz abban, hogy Malcolm valaha is visszatér a zenekarba. Mikor a fennállásának 41. évfordulóját ünneplő csapat bejelentette, hogy Malcolmot kényszerpihenője során unokaöccse, Stevie Young helyettesíti majd az album felvételeinél és a turnén, megindultak a találgatások arról, hogy tulajdonképpen miben is szenved a legendás zenész.

Egyes vélekedések szerint Malcolm sztrókot kapott, mások úgy gondolják, hogy Alzheimer-kórral vagy demenciával küzd, de arra is akadt példa, hogy egyenesen daganatosnak titulálták. Egy, a zenészhez közel álló forrás megerősítette, miszerint a pletykálók közel járnak az igazsághoz, ám mindeddig nem került nyilvánosságra, mi is állhat a zenész egészségügyi problémáinak hátterében.

„Nem számítok arra, hogy Malcolm visszatér. A legfontosabb, hogy hagyjunk békét Malnak és reménykedjünk a felépülésében. De azt hiszem, mindannyian azt várjuk, hogy Stevie marad véglegesen a bandában” – árulta el érzéseit az író a bostoni WZLX rádióállomás riporterének.

„Akármennyire is érintett vagyok, úgy vélem, hogy a betegsége magánügy. Azonban úgy tűnik, hogy a rajongók hisznek abban, hogy ez a dolog hamar elmúlik majd és jobban lesz, mire a csapat bejelenti a turné állomásait. Ha igaz, amit több forrás is megerősíteni látszik, akkor a még idén induló turnén Stevie Young kíséri a bandát és nem Malcolm. Ez nem egy lázító nézőpont, sokkal inkább realista” – nyilatkozta Jesse az Ultimate Classic Rocknak immár eloszlatva a reményt afelől, hogy a rajongók számíthassanak Malcolm fellépésére a koncertek alkalmával. Mihamarabbi jobbulást kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek