Starity

Paris Hiltont kitiltják Las Vegasból

2010. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem olyan régen tartóztatták le az örökösnőt kokainbirtoklásért Las Vegasban, de a város éjszakai klubjai nagyon féltik a hírnevüket, méghozzá annyira, hogy képesek kitiltani a sztárt a bárokból.

hirdetés
Paris Hiltont kitiltják Las Vegasból

Paris Hilton eddig abban a tudatban élt, hogy mindent megtehet, amit csak akar, és ennek semmi következménye nem lesz. Most azonban úgy látszik,   többen megelégelték a szőkeség féktelen életvitelét és drogbotrányait Vegasban – ugyanis a klubtulajdonosok összefogtak, és minden erejükkel azon lesznek, hogy kitiltsák Parist a bárokból.

„Nem vall túl felelősségteljes viselkedésre, hogy négy hónapon belül háromszor tartóztatták le kábítószer-birtoklás vádjával.  A város éjszakai bárjai mindent megtesznek, hogy megőrizzék a pozitív képet magukról, és betartassák a törvényeket, valamint a szabályokat. Ez mindenkire vonatkozik, akár sztár az illető, akár nem. Egy drogozással vádolt celeb megjelenése nagy rizikót jelent bármelyik Las Vegasi klubnak.” – mondta az egyik tulajdonos. 

A Parisszel együtt utazó barát, Cy Waits az egyik bárban volt üzletvezető, de a botrányos eset után azonnal kirúgták az állásából, mert a főnökei zéró toleranciát hirdettek a törvénytelenségek ellen. Hilton kisasszony egy-egy este alatt 50-75 ezer dollárt hagyott ott a szórakozóhelyeken, de a vezetők számára ez nem ér annyit, mint a bárok esetleges rossz híre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek