Starity

Klippremier: Laura Pausini & Thalía – Sino A Ti

2014. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ismeretes, a két tehetséges énekesnő Laura Pausini és Thalía egy közös dallal, a Sino A Tival lepte meg a rajongóit, melyhez elkészült a videoklip is.

hirdetés
Klippremier: Laura Pausini & Thalía – Sino A Ti

Laura legismertebb dalai közé tartozik az En Cambio no, a Jamás Abandoné, vagy éppen a Kylie Minogue-gal előadott Limpido, melyet szólóban is megjelentetett. Az énekesnő ezúttal a gyönyörű Thalíával készített duettet, melyet a leghíresebb videómegosztó-oldalon már több, mint 90 ezren láttak.

Míg az olasz származású Laura nemcsak spanyolul, hanem anyanyelvén is énekli a dalt – mely a 2013. november 19-én kiadott 20 Grandes Exitois című lemezen is megtalálható -, addig a Sino A Ti Thalía egyik albumán sem kapott helyet, így feltételezhető, hogy az énekesnő egy új korong kiadásának küszöbén áll.

A videó nem egy történetet mesél el, csupán csak a két énekesnő szerepel benne, azonban így is csodálatos lett a hangulata, ugyanis a fehér ruhák és a fehér háttér mind-mind nyugalmat árasztanak. Jól kivehető az is, hogy mindketten nagyon élvezték a közös munkát, sokat nevettek, érezhető volt a köztük lévő szeretet. Hangjuk elvarázsolja a közönséget, jól megfér egymás mellett, és könnyűszerrel kivehető külön-külön is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek