Starity

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről

2014. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laura nemrégiben újabb információkat osztott meg, így a rajongóknak már csak a könyv megjelenésére kell várniuk.

hirdetés
Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről
Fotó: Facebook/Leiner Laura

Magyaroroszág leghíresebb ifjúsági írónője nyár végén harangozta be először hivatalosan legújabb regényének megjelenését. Miután néhány egyrészessel lazított a hatalmas munkát igényelő Szent Johanna Gimi nyolc része után, most ismét nagyobb fába vágta a fejszéjét, ugyanis a Késtél nem csupán egyszeri ötletnek készül, hanem egy könyvsorozatnak.

A Bexi-sorozat első része jelenleg megjelenés előtt áll, de – mint minden ilyen alkalommal –, Laura most is szép fokozatosan adagolva osztotta meg az új könyvvel kapcsolatos információkat: először a címet, a borítót, a megjelenés időpontját, majd most egyszeriben a megmaradt tudnivalókat.

Ezúttal a teljes borító által beleolvashattunk az olvasók véleményébe az összefoglalt tartalomba, de ez utóbbi már nem csak egyedüli olvasnivaló, ugyanis a Könyvek menü alatt már megtekinthető a Késtél is, ami nem jelent mást, mint hogy napok kérdése, és a szokásos részletet is átfuthatjuk.

A regény a 16 éves Rebekáról szól, aki váratlanul belecsöppen a tinisztárok életébe, ugyanis egy zenei videó posztolását követően rámosolyog a szerencse és vele együtt a nem várt népszerűség is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek